22
Mayıs
2024
Çarşamba
YENİŞEHİR - BURSA
Belediye Sayfaları

Yeşilırmak Dershanesi Yenişehir'de

Yeşilırmak Dershanesi 16. şubesini Yenişehir’de açtı Bursa’da başarıları ile isminden sürekli söz ettiren ve son dönemdeki yatırımlarıyla dikkati çeken Yeşilırmak Dershanesi 16. şubesini Yenişehir ilçesinde açtı.

Öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayarak hedeflerine ulaşmasını sağlayan, elde ettiği Türkiye dereceleri ile ilde marka olduğunu ispatlayan Yeşilırmak Dershanesi, Yenişehir ilçesinde de şube açtı. Dershanenin Yenigün Mahallesi Güldeste Caddesinde ki (Akçeşme İlköğretim Okulu karşısı) modern araç-gereçlerle donatılan binasında eğitim ve öğretime başlandı.

Yol çilesi bitiyor Yenişehir Yeşilırmak Dershanesi Müdürü Mehmet Kaleli, Yeşilırmak Dershanenin ilçenin sınavlardaki başarısının artmasında katkı sağlayacağını ifade ederek, öğrenci ve velilere de önemli kolaylık sağladığını kaydetti. Yenişehir’deki öğrencilerin sınavlara hazırlanmak için İnegöl ve Bursa’ya gitmek zorunda kaldıklarına dikkati çeken Kaleli, Yenişehir’e dershane açılmasıyla bir çok sıkıntının ortadan kalkacağına işaret etti. Kaleli, “İlçemizdeki öğrenciler dershaneye gidebilmek için her gün en az 1-2 saatlik yolu kat etmek zorunda kalıyordu. Öğrencilerimizin yollarda kaybedeceği zaman dilimini öğrenciye hediye etmiş oluyoruz. Bu sayede, daha fazla ek ders, etüt, ofis çalışması istirahat imkanı doğuyor. Veliler ise dershane ücretinin yanında önemli miktarda ödedikleri yol ücretini de ödemek zorunda kalmıyor.

Ayrıca, dershaneye gelerek çocuğunun öğrenim durumu hakkında rahatlıkla bilgi sahibi olabilecekler.” diye konuştu. Kaleli ayrıca, köy ilköğretim okullarında okuyan öğrencilerin ulaşım sorunları nedeniyle dershane hizmetinden mahrum kaldığına dikkati çekti. Kaleli, “Köy ilköğretim okullarındaki öğrencilerin dershaneye gidebilmesi için birkaç araç değiştirmesi gerekiyor. Bu ise çoğu zaman mümkün olmuyor. Kimi aileler çocuğunu okutabilmek için şehre taşınmak zorunda kalıyordu. Yeşilırmak Dershanesinin açılmasıyla köylerde okuyan öğrencilerimiz de artık bu hizmetten istifade edebilecekler. Köylere servis konulması suretiyle bu öğrencilerimiz dershaneye gelerek sınavlara hazırlanabilecek.” dedi. Uzman öğretmen kadrosu görev yapacak Yeşilırmak Dershanelerinin eğitim kalitesini Yenişehir’e taşıyacaklarının altını çizen Kaleli, Dershanede branşında deneyimli 18 öğretmenin görev yapacağını açıkladı. Öğrencilere Zirve Dergisi aboneliğinin de hediye edileceğini belirten Kaleli, ayrıca konu anlatım kitapları ve test kitapçıklarının da ücretsiz olarak verileceğini sözlerine ekledi.

Erdem BAHADIR
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 23:56:40
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 14:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?