2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

"CHP iktidar yolunda..."

CHP GELİBOLU'DA SEÇİM BÜROSU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gelibolu seçim bürosunu törenle açtı.

Pazar yeri General Dursun Bak Caddesi üzerinde yer alan seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yeni bir seçim arifesinde olduklarını belirterek, “Biz çalışırken halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İki yıllık çalışmalarımız ile bunu ilçede göstermiş olduk. CHP bayrağını zirveye dikmek için daha çok çalışacağız. CHP bir şeyi taahhüt ettiğinde onu mutlaka yerine getir" dedi.

CHP Çanakkale 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Sarıbaş ise yaptığı konuşmasında, Gelibolu ile birlikte 2. seçim bürosunun açılışını yaptıklarını belirterek, “Çanakkale'nin ilçeleri içerisinde Gelibolu'nun yerinin çok önemli. Çünkü Türkiye’nin ilk kurtuluş savaşının başladığı yer burası. 12 Haziran’da da CHP iktidara geliyor. Bu insan seli bu yapılanlara dur diyecek" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan ve Bülent Öz'ün katılımı ile davullu zurnalı bir şekilde açıldı. Açılış sonrası ise partililere ve vatandaşlara pilav dağıtıldı.

CHP GELİBOLU'DA SEÇİM BÜROSU AÇTI
CHP GELİBOLU'DA SEÇİM BÜROSU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 17:50:01
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 18:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?