6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Aç kalan köpek koltukları yedi

Çanakkale’de park halindeki özel bir otonun içinde bırakılan bokser cinsi köpek, aç kalınca aracın içindeki koltukları yemeye kalktı. Mehmetçik Bulvarı’nda park halindeki 34 F 3002 plakalı özel otonun içinde bulunan bir köpeğin aracın içindeki konsolları yediğini gören vatandaşlar şoke oldu.

Uzun süre aracın başından ayrılmayan ve köpeği seyreden vatandaşların bir kısmı ekmek getirerek, otomobilin camından içeri attı. Bazı vatandaşlar da şaşkın bakışlarla bu olayı seyretti.

Yaklaşık yarım saat sonra otomobiline gelen köpeğin sahibi Mustafa Aksu ise, olayı umursamadı. Yıllardır köpeği ile birlikte yaşadığını belirten Aksu, "Bir yıldan beri Borçu adını verdiğim köpeğimle beraber yaşıyoruz. Hayvanı aracın içinde tek başına aç bırakırsanız, doğal olarak yer. Bu gayet normal bir olay. Tabii masraf oluyor, ama bu araç bir bakıma onun. Arabam ona helal olsun. Yer de, bitirir de. Biz ikimiz iyi dostuz. Aracın muayeneden geçmesinde bazı sorunlar olacağı için yeniden bakıma götürmem gerekecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 20:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?