5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

AKP Gelibolu İlçe Teşkilatı bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi Gelibolu ilçe teşkilatı Kurban Bayramı’nı Çanakkale Milletvekilleri Müjdat Kuşku ve Mehmet Daniş’in katılımı ile yaptı.

Çanakkale Milletvekilleri Müjdat Kuşku ve Mehmet Daniş’in de katıldığı AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde partililerle vatandaşlar bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

AK Parti Milletvekilleri Mehmet Daniş ve Müjdat Kuşku, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli günler olduğunu belirterek, “Bizler AK Parti olarak Gelibolu’da Belediye Başkanımız Cihat Bingöl ile çalışmak ve ilçemize daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Gelibolu bizim için önemli ilçelerden birisi. Burada sizlerle beraber olmak çok güzel. Önümüzde yapılacak olan seçimlere Belediye Başkanımız Cihat Bingöl’le yolumuza devam edeceğiz. Bundan böyle hepimiz Gelibolu’ya hizmet için çalışacağız. Gelibolu Türklerin Anadolu’dan Rumeli’ye geçişte ilk ayak bastıkları yer. Gelibolu’da eksiklikler ne ise bunları kısa sürede tamamlayıp yaşanabilir bir çevre haline getirmeyi düşünüyoruz. Gelibolu’muza kısa sürede bir Devlet Hastanesi kazandırdık. Çöp arıtma ve içme suyu çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile anlaşma yaptık. Bu süreç de bitmiş durum. Bizim tek adayımız Cihat Bingöl'dür. Bu seçim sürecinde mahalle ve sokak sokak dolaşarak çalışacağız” dedi.

Bayramlaşmadan sonra partililer Camikebir Mahallesine giderek vatandaşlarla bayramlaştı. Bu arada bazı vatandaşlar Milletvekillerine sıkıntıları dile getirdi.
AK Parti İlçe teşkilatındaki bayramlaşmaya AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl ve AK Parti Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Huriye Doğan, İlçe Başkanı İsmail Ege, Kavak Belde Belediye Başkan Vekili Hasan Yılmaz ve Evreşe Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Ali Kamil Soyuak katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 12:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?