5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

AKP'de Kocapınar'a güvenoyu

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yapılan AK Parti 3. olağan kongresinde belde başkanlığına yeniden Salih Kocapınar seçildi. 

Daha önce iki listenin yarışacağının açıklanmasına rağmen seçime tek liste halinde giren Salih Kocapınar ve ekibi yapılan oylamada 100 delegenin bütün oylarıyla tekrar AK Parti belde başkanı seçildi. Seçimden önce bir konuşma yapan Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, beldede parti içi demokrasi adına güzel bir gün yaşandığını belirterek, “Tatil zamanı olmasına rağmen ülkeye hizmet adına delegelerimiz buradalar. Bu ailenin kuruluşu sağlam temellere dayanıyor. Önümüzde mahalli seçim var. Belki genel seçim de olacak. Biz de temkinli olmalıyız” dedi. 

Yusuf Aksoy’dan sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Sabri Tok yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, demokrasi ve siyaset adına bir konuşma yaparken; Müjdat Kuşku ise Çanakkale ve Küçükkuyu’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sağlık problemleri nedeniyle kongreye katılamayan il başkanının yerine söz alan başkan yardımcısı Bilal Dönmez, “Adalet ve Kalkınma Partisi olmazsa “Demokrasi ve Kalkınma Partisi olur” diyerek bir gönderme yaptı. Konuşmaların ardından yapılan oylamada eski başkan Salih Kocapınar oylamaya katılan bütün delegelerin oyuyla tekrar AK Parti belde başkanlığına seçildi. Başkan Salih Kocapınar’ın listesinde Medine Aksoy, Saffet Yıldırım, Mahmut Omur, H.İbrahim Kurt, Nizamettin Kuru, Cengiz Özdemir, Mehmet Bilgiç, Levent Kurukavak ve Metin Ötü yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 14:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?