2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Anneler sertifikalarını aldı

AİLE EĞİTİMİNE KATILAN ANNELER SERTİFİKALARINI ALDI

Kepez Belediyesi ile Çanakkale Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 0-18 yaş aile eğitimine katılan annelere sertifikaları törenle verildi.

Kepez Belediyesi Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılan törende bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Yüksel Özdemir, gelecek için çekirdek topluluk olan ailenin önemine dikkat çekerek, “Bu noktada bizler anneleri çok önemsiyoruz. Bu kapsamda da onların eğitimine vereceğimiz önemle toplumumuzun daha güvenle geleceğe taşınacağı kanısıyla bir şeyleri Halk Eğitim Müdürlüğümüzle yapmaya çalıştık. Bunun da yararlı olduğumuz kanısındayım. Bu eğitimde emek veren öğretmenlerimize ve katılımlarınızla sizlere tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Halk Eğitim ve ASO Müdürü Hüseyin Arslan da bu tür eğitimlerde alt yapının çok önemli olduğunu belirterek, “Bu noktada Kepez Belediyesi ile olan ortak çalışmamızın meyvelerini burada toplamaya başladık. 0-18 yaş aile eğitimine başlarken bizim “Ailem eğitimde, geleceğim güvende” şeklinde bir sloganımız vardı. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından eğitime katılan annelere sertifikaları dağıtıldı. Etkinlik Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nin terasında verilen kokteyl ile sona erdi.

AİLE EĞİTİMİNE KATILAN ANNELER SERTİFİKALARINI ALDI
AİLE EĞİTİMİNE KATILAN ANNELER SERTİFİKALARINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2011 Perşembe 11:59:03
Güncelleme :27 Ocak 2011 Perşembe 18:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?