4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Balyozlu operasyon

Çanakkale'de, 200'e yakın polis sabah erken saatlerde Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bazı evlere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, bütün uyarılara rağmen bir evin kapısının açılmaması üzerine emniyet kuvvetleri balyozla kapıyı kırarak içeriye girdi. 

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, suç ve suç unsurları bulunduğu şüphesiyle Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bazı evlere sabah 07.00'de operasyon düzenledi. Özel olarak eğitim gören ve 2 ay önce kurulan Meskun Mahal Operasyon Timi ile birlikte toplam 200'e yakın polisin katıldığı operasyona sabah uykusunda yakalanan mahalle sakinleri, uzun süre üzerlerinden şaşkınlığı atamadı. Daha önce yerleri tespit edilen ve savcılıktan arama izinleri bulunan evlere girmek isteyen emniyet kuvvetlerine kapıların açılmaması üzerine, balyozla kapıyı kıran emniyet kuvvetleri evleri didik didik aradı. Aynı bölgede birkaç evde arama yapan ekipler, 21 kişiyi gözaltına aldı. 

Emniyet kuvvetleri, Çanakkale'de huzur ve güvenin sağlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, bu tür operasyonların devam edeceğini açıkladı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2006 Perşembe 12:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EBRU ARIKAN IP: 88.240.157.xxx Tarih : 24.11.2006 22:55:04
teşekkür ederiz.çanakkalenin bu denetimlere ihtiyacıolduğunu düşünüyorum...artık..