3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANAKKALE

Bayramiç'te doğa yürüyüşü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Bayramiç Meslek Yüksek Okulu ve Bayramiç Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen "Doğaya Yürüyoruz" isimli etkinliğe yaklaşık 500 kişi katıldı.

Kazdağları (İDA) Çaldağı, Kumludüz, Muhteşem Süleyman ve Gözetleme Tepesi arasında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, ÇOMÜ ve Bayramiç Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile Bayramiçli vatandaşlar katıldı.
Bayramiç Belediyesi önünde toplanan katılımcılar, otobüslerle Kumludüz'e hareket etti. Buradan yaya olarak yola çıkan katılımcılar, önce Muhteşem Süleyman Mesire Yeri'ne kadar yürüdü. Buradan tekrar Kumludüz'e geri dönen katılımcılar, öğle yemeğinin ardından gözetleme kulesine tırmandı.

Gün boyunca Kazdağları'nda kalan katılımcılara, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri rehberlik etti. Görevliler, katılımcılara Kazdağları'nın bitki örtüsü ve bölge ile ilgili geniş bilgi verdi. Katılımcılar ise, böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2006 Pazar 16:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?