30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Berkay’a hüzünlü veda

15 YAŞINDAKİ BERKAY’A HÜZÜNLÜ VEDA

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde zehirli gaz koklaması sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkay Demiral son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Teknik Endüstri Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi Berkay Demiral'ın ölüm haberi duyulunca okul adeta yasa boğuldu. Sınıf ve okul arkadaşları gözyaşları içerisinde arkadaşlarının yaptırdıkları fotoğrafı ile cenaze namazından önce Gazi Süleyman Paşa Camine gelerek arkadaşlarını son yolculuğa uğurladılar. Hayatını kaybeden lise öğrencisinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Alaeddin Kalfa Mezarlığında toprağa verilirken, baba Murat Demiral oğlunun sınıf arkadaşlarını görünce gözyaşlarına hakim olamayarak fenalık geçirdi.

Bilindiği gibi önceki gece arkadaşları ile gezmeye çıkan 15 yaşındaki lise öğrencisi Berkay Demiray, Yazıcızade mahallesi Altıyol ağzı mevkiinde yer alan parkta bir süre oturmuş daha sonra aniden arkadaşları ile tartışmaya başladıktan sonra yere yığılmıştı. Acilen Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç solunum zorluğu çektiğinin belirlenmesi üzerine Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Lise öğrencisi burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın meydana geldiği yerde çakmaklara gaz doldurulan küçük tüplerden bulunması üzerine gencin bu tüplerden kokladıktan sonra hayatını kaybettiği tespit edilmişti.

15 YAŞINDAKİ BERKAY’A HÜZÜNLÜ VEDA
15 YAŞINDAKİ BERKAY’A HÜZÜNLÜ VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 15:59:03
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?