5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Bolayır beldesinde alt yapı çalışmaları

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır beldesinde, belediye tarafından başlanan kanalizasyon ve parke taş döşeme çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğü açıklandı. 

Bolayır Belediye Başkanı Ferit Erdoğan, belde genelinde şu ana kadar 7 bin metrekare parke taş döşendiğini ve çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “Beldede yaptığımız çalışmalar kapsamında, Asker Çeşme ve Baklaburnu yazlıklarına içme suyu götürdük. Bu çalışmalar sayesinde belediyemize 150 milyara yakın para kazandırdık. Ayrıca belde genelinde yaptığımız parke taş döşeme çalışmaları sırasında, tekrar tekrar kazı yapmamak için kanalizasyon altyapısının da yüzde 60’a yakın bir kısmını kendi imkanlarımız ile yeniledik. Beldedeki çalışmalarımız devam edecek. Bolayır’ı güzelleştirmek ve iyi hizmette bulunmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ferit Erdoğan, belediye tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, beldedeki içme suyu şebekesinin yenilendiğini ve 300 tonluk yeni bir depo alındığını da belirterek, içme suyu şebekesini beslemek üzere ayrıca 2 tane de yeni sondaj kuyusu açıldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 13:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?