5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Çan Devlet Hastanesi yenileniyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Devlet Hastanesi yenileniyor. 

Hastanenin değişik yerlerine yerleştirilen 23 adet güvenlik kamerası ile daha iyi denetlenmeye başladığını belirten Çan Devlet Hastanesi yetkilileri, ayrıca Sağlık Bakanlığı yataklı tedavi bölümünden AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku'nun gayretleri ile ayrılan ödenek ile ilk etapta 60 adet yatan hasta yatağı alındığını kaydetti. 

Yetkililer, 60 adet yatağın daha temin edilme aşamasında olduğunu ifade ederek, "Temin edilen hasta yatakları ile genel cerrahi, ortopedi, kulak burun boğaz ve dahiliye servisleri yenilendi" dediler. 

Çan Devlet Hastanesi'nde ayrıca inşaat ödeneği 2009 bütçesinden ayrılan iki katlı bin 500 metrekarelik ek bina inşaat projesinin de tamamlandığı ve ek bina temelinin en kısa zamanda atılacağı öğrenildi. Çan Devlet Hastanesi'ndeki yeniliklerden memnun olduklarını belirten hastalar ve hasta yakınları da "Güvenlik kamera sistemleri ve yenilenen hasta servisindeki yatan hasta yatakları ile hastanenin fiziki altyapısı ve hizmet kalitesi daha da yükseldiğini" söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 15:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?