5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Çan Özer İlköğretim Okulu yıkılıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Fatih Mahallesi'nde yeralan Özer İlköğretim Okulu'nun ek binasının yıkımına başlandı. 

10 ayda tamamlanacak Özer İlköğretim Okulu'nun yıkılarak yapılacak yeni binası, dört katlı ve 16 derslikli olacak. İZ-ER İnşaat Limited Şirketine bir milyon 180 bin YTL'ye ihale edilen Özer İlköğretim Okulu'nda 16 dersliğin yanı sıra bilgisayar ile fen laboratuarı ve ana sınıfı da bulunuyor. 

Özer İlköğretim Okulu'nun ek binasının yıkım kararı alınması nedeniyle tahliye edilmesi üzerine geçen yıl 12 derslikli eski bina yeterli gelmemiş ve öğrenciler ikili öğretim görmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih IP: 78.176.153.xxx Tarih : 29.04.2010 12:39:50

Evt okulumuz depreme dayanıklı olmadığından dolayı yıkılmıştı ve 2li eğitim görmüştük fakat bu yüzden ben skıldım başka bir okula gittm okulum yapılınca tekrar döndüm...Şimdi okulumuz hem depreme dayanıklı hemde süper bir öğrenci-veli-öğretmen-personel kadrosuyla çanda en iyi okullardan birisi tabiikide sportif alanlardada en fazla derece alan bizim okulumuz bunun yanı sıra başarıda bizim için önemlidir hepimiz istiyoruz ki Türkiye'de 1. olabilmek en büyük hedefimiz okulumuzdan Türkiye 1.si çıkmıştı bizde bunu sürdürmek için elimizden ne geliyorsa yapıoruz teşekkürler...