8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANAKKALE

ÇanakkaleTurizm Geliştirme Merkezi Kuruluyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yüksekokulunun geliştirdiği projede Çanakkale'nin turizm potansiyelinin akademik projelerle realize edilmesi ve uluslararası tanıtım faaliyetlerinin tek elde yürütülmesi amacıyla Çanakkale Turizm Geliştirme Merkezinin kurulması çalışmaları başlatıldı.

Resmi prosedüre uygunluğu devam eden çalışmalarla hazırlanmakta olan ÇATGEM'in üniversite senatosunda ve YÖK başkanlığınca yapılacak inceleme sonucunda sivil toplum kuruluşları ve üniversite işbirliğini sağlayacak kamuoyu bilgilendirme ve yerel destek çalışmaları ile önümüzdeki aylarda faaliyete başlaması bekleniyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesinde Turizm ve Kültürlerarası İletişim Topluluğunun girişimiyle gerçekleştirilen toplantıda Canakkale International Centre (www.canakkaleinternational.org) kurucusu E.Başbakanlık Tanıtım Müşaviri Mesut Şenol'un da katılımıyla projenin detayları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Önümüzdeki günlerede tamamlanacak olan koordinasyon toplantılarının ardından ÇATGEM yerel kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin karşısına çıkartılacak.

 

Deniz Dönertaş
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2003 Salı 00:00:19
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?