5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Çan'da ev yangını

Çanakkale'nin Çan ilçesinde yeni evli çiftin yaşamını sürdürdüğü ev, bacadan çıkan yangın sonucu alev alev yandı. Evlerinin yanışını gözyaşları içinde izleyen yeni evli çift, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce evlenen ve Fatih Mahallesi, Yonca Sokak'taki bir evde yaşamlarını sürdüren Cemal ve Serpil Bilir çifti akşam yemeği için sofrayı kurdu. Bir süre sonra aniden odanın üst kesiminden duman çıktığını gören yeni evli çift, alevlerin yükselmesiyle birlikte kendilerini güçlükle dışarıya attı. Bacadan çıktığı belirlenen kıvılcımların çatıya sıçraması ile büyüyen yangın kısa sürede evin diğer bölümlerine de yayıldı. Olay yerine gelen Çan Belediyesi'ne ait itfaiyenin yanı sıra Kaleseramik Fabrikaları'na ait araçların da su desteği ile yangın, yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı. Bu arada evleri ile birlikte eşyalarının da yanışını gözyaşları içinde izleyen Cemal ve Serpil Bilir çifti, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Yetkililer yangında evin ikinci katının tamamen yandığını ve maddi zararın ise yaklaşık 50 bin YTL civarında olduğunu açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 12:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arzu IP: 78.135.27.xxx Tarih : 10.04.2008 19:23:02

çok büyük geçmiş olsun...çok üzüldüm yahu ben....ama kendi canlarına bişey olmamışya Allaha şükür....eşya giden olmuş..anlarım yeni evliler özenmişlerdir tüm eşyalarına ama cana gelmemiş iyiki...inşallah yeniden eski yaşamlarına geri dönerler...çok büyük geçmiş olsun....