2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

CHP'li kadınlar kapı kapı dolaşacak

CHP’Lİ BAYANLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Kepez Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyesi bayanlar düzenledikleri kahvaltı etkinliği ile bir araya gelerek önümüzdeki seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Kahvaltıya katılan Kepez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yüksel Özdemir, bayanlar olarak ikinci sınıf muameleye tabi tutulduklarını belirterek, “Bizler hayatın her anlamında söz sahibi olmak istiyorsak duruşumuz ve fikirlerimizle kendimizi hissettirmeliyiz. Ülkemiz için önem arzeden bir genel seçim arifesinde fikirlerimizi iyi anlatmak ve geleceğimizi aydınlığa kavuşturmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu sebeple kapı kapı partimizi ve fikirlerimizi anlatmak zorundayız" dedi.

Kepez CHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Yıldırım ise CHP olarak 2009 yılında beldede bir değişim başlattıklarını belirterek, “Artık ülke genelinde bu değişimin dallanıp tüm halkımızın aydınlığa ulaşmasının zamanı geldi. Bunun için 2009 yerel seçimlerinde yaptığımız çalışmaların daha fazlasını ülke genelinde yaparak partimizin iktidarına ulaşacağımız kanısındayım. Bu noktada şu an milletvekili aday adaylarına baktığımızda bunun işaretlerini görmekten mutluyuz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Biz bayanlar olarak partimizin iktidarı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuyla ilişkin görüşlerini dile getiren bayanlar ise tüm milletvekili aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirtirken, bütün üyeleri kapsayan ön seçim olması yönünde taleplerini dile getirdiler.

CHP’Lİ BAYANLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
CHP’Lİ BAYANLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 15:00:00
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 01:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?