5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Çoluk çocuk hırsızlık

Çanakkale'de bir butiğe girip müşteri gibi davranan 2 erkek, 4 kadın ve 3 kız çocuğu, tezgahtarın cüzdanını alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir butikte meydana geldi. Butiğe giren 2 erkek, 4 kadın ve yaşları 4 ile 7 arasında değişen 3 kız çocuğu, farklı raflara yönelip tezgahtarlar 22 yaşındaki Yağmur Atalar ile aynı yaştaki Gülcan Candar'ın dikkatini dağıttı. Bu sırada, müşteri gibi kıyafetlere bakan kadınlardan biri rafın üzerinde duran tezgahtar Yağmur Atalar'a ait çantayı açıp içindeki cüzdanı aldı. Aradıkları kıyafetleri bulamadıklarını söyleyen toplam 9 kişi, butiği terk etti. 

Şüphelenen tezgahtarlar, içerisinde 70 YTL ve kredi kartı ile kimliklerin bulunduğu cüzdanın yerinde olmadığını fark edince butiğin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip, hırsızlık olayını tespit etti. Şebekenin çocukları da kullandığı parmak ısırtan hırsızlık taktikleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olay polise bildirildi. Polis 9 kişilik hırsızlık şebekesini yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 17:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?