5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

ÇOMÜ'de ödül töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde bulunan 76 topluluktan 10’u düzenlenen törenle 2007-2008 akademik yılının en iyileri olarak seçildi ve ödül aldı.
 
Törende bir konuşma yapan topluluklardan sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Akçay, ödül alan ekipleri yıl içinde yapmış olduğu faaliyetleri baz alarak değerlendirdiklerini ifade ederek, ”Başarılı çalışmalarından dolayı topluluk üyelerini kutluyorum” dedi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir ise topluluklara azami derecede önem verdiklerini vurgulayarak, topluluklar sayesinde öğrencilerin kişisel anlamda geliştiğini, kendi kendine öğrenme, takım ruhu kazanma, inisiyatif kullanma gibi özellikler kazandığını ifade etti. Ders sayılarına kısıtlama getirileceğini de açıklayan Rektör Prof. Akdemir, “Dersten arta kalan zamanlarda öğrencilerin topluluklara daha fazla zaman ayırmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından, 2007-2008 akademik yılın en iyi 10 topluluğuna pilaketleri ve belgeleri takdim edildi. Ödül alan topluluklar ve akademik danışmanları şu şekilde açıklandı:
1-Genç Girişimciler Topluluğu (Uzm Hikmet Yurteri)
2-Halkla İlişkiler Topluluğu (Okt. Gökhan Bayram)
3-Fotoğrafçılık Topluluğu (Öğr. Gör. Aykan Özener)
4-Radyo Topluluğu (Öğr. Gör. Öznur Doğangün)
5-İletişim Topluluğu (Uzm. Ahmet Becan)
6-Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (Okt. Niyazi Sezen)
7-Yönetici Topluluğu (Doç. Dr. Murat Kasımoğlu)
8-Yenice MYO Kültür ve Sanat Topluluğu (Öğr. Gör. Öznur Koncagül)
9-Sualtı Topluluğu (Prof. Dr. Mustafa Alparslan)
10-Halkoyunları Topluluğu (Okt. Deniz Ünver)

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 18:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?