6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Dardanel'de İncedal devri bitti

Türkiye 2. Futbol Ligi A kategorisinde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor’da yönetim, Teknik Direktör Yavuz İncedal’la yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda buunan Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Niyazi Önen, sezonun sona ermesinin ardınran Teknik Direktör Yavuz İncedal’la bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Bizim sözleşmemiz bu seson sonuna kadardı. Sezonun bitmesinin ardınndan hocamızla sözleşmeyi yenilemekten yana olmadık. Bu sebeple yollarımızı ayırdık. Bundan sonra yeni teknik direktör arayışında olacağız" dedi.

Başkan Önen, Dardanelspor olarak hedeflerinin bu sezonda genç bir ekiple mücadele etmek olduğurnu belirterek, "Bizim yıllardır prensibimiz bu. Genç ekiple ligde başarılı sonuçlar almaktan yanayız. Bu sezonda yapacağımız transferlerde genç futbolculaa öncelik vereceğiz. Teknik direktör konusunda da arayışlarımız sürecek" dedi.

Başkan Niyazi Önen kendisinin kulüp başkanlığını bırakacağı konusunda çıkan söylentilerin gerçeği yansıtmadığıında belirterek, "Ben bu takımın başındayım. 3-5 kişiyi memnun etmek içinde bu kulübü bırakacak değilim. Dardanelspor kulübünü bırakırsam bu takımın yeri amatör lig olur. Çanakkale halkına da bu kötülüğü yapamam. Bu sorumlulukla kulüp başkanlığına devam edeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 12:11:14
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 16:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?