30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Dardanelspor’da moraller yerinde

BANK ASYA 1. LİG

Kendi sahasında Giresunspor’u 3-2 mağlup ederek altın değerinde 3 puan kazanan Çanakkale Dardanelspor’da moraller yerinde.

Çanakkale Dardanelspor Genel Menajeri Nahit Güzel, Giresunspor karşısında güzel bir oyunla 3-2 galip gelerek 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Devre arasına girmeden kalan 3 maçı da kazanmak istiyorduk. Bunlardan birisi de Giresun maçıydı. Mağlup duruma düşmemize rağmen oyuncularımız karşılaşmanın 90 dakika olduğunu herkese gösterip sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Bu 3 puan bizim için çok önemli. Devrenin tamamlanmasına 2 maç kaldı. Bu hafta Altay maçı ve ardından deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları ile devreyi tamamlayacağız. Amacımız bu iki maçı da alıp ilk 6’ya girebilmek” dedi.

Öte yandan Çanakkale Dardanelsporlu futbolcular hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Altay maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklar. Altay karşısında cezalı durumda bulunan Diallo ve Uğur ile sakatlığı süren Hüseyin yer alamayacak.

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 09:58:04
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 14:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?