30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Davut Tekne güven tazeledi

ÇAN ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDE BAŞKAN DAVUT TEKNE GÜVEN TAZELEDİ

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Sınırlı Sorumlu Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2009 Yılı Olağan Genel Kurulunda Davut Tekne yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı B. Erdinç Dursun’un divan başkanlığını yaptığı Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresi Şahin Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, Çan Kaymakamı Hasan Gözen ve Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun yanı sıra ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede Davut Tekne yönetiminde hazırlanan tek liste ile seçime gidildi.

Divan Başkanı B. Erdinç Dursun’un 922 ortaklı kooperatifin genel kurula tek liste ile hazırlanan yönetim kurulunu açık oylatması sonucu salonda bulunan kooperatif üyelerinin tümünün oyunu alan Davut Tekne yeninden Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçildi. Seçim sonrası Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yönetim kurulunda Mehmet Güner ile Mehmet Sedef başkan vekili seçilirken, yeni yönetim kurulu ise Sami Kahveci, Ahmet Kızılcık, Salih Tekin ve Davut Özdemir’den oluştu. Kooperatifin Denetim Kurulu üyeleri ise Ahmet Uysal, Erhan Çanlı ve Özkan Dilek olarak belirlendi.

ÇAN ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDE BAŞKAN DAVUT TEKNE GÜVEN TAZELEDİ
ÇAN ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNDE BAŞKAN DAVUT TEKNE GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 17:14:00
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?