30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Ebru milli takıma çağrıldı

GELİBOLUSPOR TRİATLON TAKIM SPORCUSU EBRU DOĞAN MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI

Türkiye Triatlon Şampiyonasında birinci olan Ebru Doğan, bisiklet Milli takımına çağrıldı.

Bir gün arayla 2 Türkiye şampiyonluğu kazanarak dikkatleri üzerine çeken, daha önceden de uluslararası dereceleri bulunan Ebru Doğan, hem bisiklet, hem de Triatlon da milli takıma davet edildi. Takım antrenörü ile bisiklet sporunu seçen Doğan, Milli takım kampına katılmak üzere yola çıktı.

Geliboluspor Kulüp Başkanı Tanju Yılmaz, Triatlon takımının en iyi sporcularından biri olan Ebru Doğan’ın bisiklet milli takımına davet edilmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Bisiklet Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet raporunda yer alan “Yol Bisikleti Avrupa Yol Şampiyonası” 15 -18 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Bu yarışmada mücadele edecek olan Ebru Doğan Nevşehir’de Milli Takımın bir haftalık kampına katılmak üzere ilimizden ayrıldı” dedi.

Yol Bisiklet Milli Takımına katıldığı ilk yarışmada seçilen Ebru Doğan ise ilk kez yol bisiklet yarışına katıldığını ve birinci olduğunu belirterek, “Ardından da milli Takıma çağrıldım. Çok mutluyum. Burada derece almak için yarışacağım” dedi.

GELİBOLUSPOR TRİATLON TAKIM SPORCUSU EBRU DOĞAN MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI
GELİBOLUSPOR TRİATLON TAKIM SPORCUSU EBRU DOĞAN MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 17:06:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 18:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?