30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Eceabat'ta kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dereye yuvarlanan araçta bulunan Fatma Akgüner hayatını kaybederken, eşi Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kadir Akgüner de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Eceabat Kaymakamlığı’nda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Kadir Akgüner (53), eşi Fatma Akgüner (49) ile birlikte dün akşam saatlerinde kendi kullandığı 06 ROV 37 plakalı otomobil ile Beşyol köyünden ilçe merkezine dönmek üzere yola çıktı. Ancak, Akgüner'in kullandığı araç Beşyol ile Anafarta köyleri arasında Dolmacıdede mevkisinde bilinmeyen bir sebepten dolayı dere yatağına yuvarlandı. Kazada Fatma Akgüner olay yerinde hayatını kaybederken, Kadir Akgüner ise sıkıştığı yerde kurtarılmayı bekledi.

Aracın yaklaşık 15 metre aşağıda bulunan dere yatağına yuvarlanması sebebiyle görülmeyen yaralı yazı işleri müdürünün sabah işe gelmediğini gören Kaymakam Muhterem İnce, köy muhtarlarını arayarak bölgede arama yapmalarını istedi. Bunun üzerine yapılan aramada kaza yapan araç köylüler tarafından 13 saat sonra Dolmacıdede mevkiinde bulundu. Aracın içinde ölen eşinin yanında sıkışan Kadir Akgüner ise yaralı olarak Çanakkale Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.
Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel tabak IP: 212.174.26.xxx Tarih : 6.05.2009 17:31:33

öncelikle Allah tan rahmet diliyorum. arkadaşlarım teyzesiydı onlarada sabırlar diliyorum Mekanı cennet olsun .