5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Emniyet Müdürlüğü’nde terfi töreni

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden görev yapan ve terfi etmeye hak kazanan polisler düzenlenen törenle yeni rütbelerini taktı. 

Deniz evinde gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü İhsan Ünal, huzur kenti Çanakkale’de görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulu’nun 2008 yılı kararı ve İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile ilimizde 19 personelimiz terfi etmeye hak kazandı. Terfi eden personelimizi kutluyorum” dedi. 

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı da yaptığı konuşmada emniyet güçlerinin toplumun huzuru ve barışını sağlamada büyük çaba sarf ettiğini belirterek, “Polis toplumda zararlı kişilerle mücadele eder. Suç ve suçlu ile mücadele eden emniyet teşkilatımız zaman gözetmeksizin gerçekleştirdiği bu çalışmaları ile vatandaşlarımızdan büyük taktir görüyor” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından terfi eden 19 personelin 11’ine yeni rütbeleri eşleri ve protokol üyeleri tarafından takıldı. İzinli olan 8 personelin rütbelerinin ise daha sonra takılacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 12:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?