2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Gelibolu Emniyeti'ne 2 araç hibe edildi

GELİBOLU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE 2 YENİ ARAÇ HİBE EDİLDİ

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne 2 yeni otomobil hibe edildi.

Gelibolulu yardımsever vatandaşlar tarafından alınan 2 otomobil, önce Gelibolu Huzurunu Koruyanlara Yardım ve Hizmetleri Geliştirme Derneği’ne bağışlandı. Bu dernek de bağışlanan bu iki otomobili Gelibolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş işlerinde kullanılmak üzere yapılan törenle yetkililere teslim etti.

Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Gelibolu Emniyet Müdürü İbrahim Üstün, "Bu araçları bize bağışlayan ve emniyetimize kazandıran hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki, yazın nüfusumuz inanılmaz derecede artıyor, araçlarımız yetersiz kalıyordu. Bu yeni gelen araçlarımız ile vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

Bu konuşmanın ardından dualar okunarak Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan yeni araçlar için kurban kesildi. Daha sonra da törene katılanlara polis eşlerinin hazırladığı ikramlar sunuldu. Törene Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ege, Gelibolu Ticaret Odası Başkanı İbrahim Özen ve davetliler katıldı.

GELİBOLU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE 2 YENİ ARAÇ HİBE EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 16:23:04
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 16:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?