5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Gelibolu'da sirk coşkusu

Türkiye'nin uluslararası standartlara sahip ilk ve tek kapalı salon sirki olan Türkiye Sirki, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gösteri yaptı.

Atatürk Kız Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen gösteride ateşle dans, köpek, maymun ve yılan gösterisi, tabak, çember ve sandıkta kaybolma, illüzyon ilgiyle izlenirken, palyaçolar da küçük izleyicilere hoşça vakit geçirtti. Çocukların ilgisini en çok sirk hayvanları ile yapılan gösteriler çekerken, korkmalarına rağmen gösterilerin bir parçası olan yılanlarla da fotoğraf çektirmekten geri kalmadılar.

Sirkin kurucularından Ulaş Cankurt, günde iki seans gösteri yaptıklarını belirterek, "Sirki modern bir hale getirerek, çadırdan salona taşıdık. İzleyicilerimiz böylelikle daha rahat bir ortamda, daha güzel bir seyre kavuşmuş oluyorlar. Bizim sirkimiz uluslararası standartlara sahip ilk ve tek salon sirkidir. Gösterilerimizde kullandığımız hayvanları, işkenceyle eğitip gösterilerimize katmıyoruz. Amacımız hayatlarında hiç sirk görmemiş olan büyük ve küçüklerin ayağına giderek gösterilerimizi gerçekleştirmek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 15:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?