5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Gelibolu'da uyuşturucu operasyonu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 8 aylık çalışmaların sonunda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Çanakkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik ortaklaşa sürdürülen 8 aylık çalışma sonucunda, toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Yetkililer, daha önce yapılan uyuşturucu operasyonların devamı olan bu operasyonun ise sonuncusu olduğunu, ayrıca şu ana kadarki operasyonların toplamında 3 kilogram esrar, hint keneviri, tohum ve silahların ele geçirildiğini belirttiler. Ortaklaşa yürütülen operasyonun son ayağını gerçekleştiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı çeşitli birimlerdeki 80 polis ve Gelibolu İlçe Emniyetinde görevli 30 polis sabah saat 05.00 ile 06.00 arasında daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda, "Örgüt Kurmak, Uyuşturucu Ticareti Yapmak, Kullanmak ve Kolaylaştırmak" suçlarından 14 kişi Gelibolu'da, 2 kişi Çanakkale'de, 1 kişi ise Van'da gözaltına alındı.

Gözaltına alınan, O.T., S.D., O.A., Ö.T., N.A., N.D., A.İ., L.G., G.D., Y.T., S.K., M.B., D.S., V.T., M.B., M.K., adlı şahısların Çanakkale Emniyeti'ne götürülerek ifadelerinin alınmasının ardından, savcılığa sevk edileceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 23:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?