30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

GMKA'ya 17 uzman personel alındı

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSINA 17 UZMAN PERSONEL ALINDI

Balıkesir ve Çanakkale İllerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na (GMKA) alınan 17 uzman personel görevine başladı.

Çanakkale’de düzenlenen Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantısından önce 17 yeni uzman personelle Vali Abdülkadir Atalık’ı ziyaret eden GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, yeni çalışanların ajansa büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 17 yeni uzman personelin çoğunluğunun yeni işe başlayanlardan oluştuğunu belirten Gündoğan, kamu kesiminden gelenlerin sayısının ise 3-4 kişi olduğunu belirterek, “Çanakkale’deki toplantıya gelirken 1 gün önceden yola çıkarak saha çalışması yaptık. Bu kapsamda Balıkesir, Yenice, Çan, Bayramiç ve Ezine üzerinden Çanakkale’ye ulaştık. Geri dönüşte de Lapseki, Biga ve Bandırma güzergahından giderek bu bölgeyi de daha geniş görme imkanına kavuşacağız” dedi.

Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık da yaptığı konuşmada yeni göreve başlayan uzman personele başarılar dileyerek, “Çalışanlarımızın bulundukları bölgeyi, ülkeyi ve dünyayı çok iyi takip etmeleri gerekir. Kısa bir süre sonra Çanakkale’de de bir ofis açacağız. Bundan sonra da uzman personelimizi daha fazla yorarak bölgeyi en iyi şekilde tanımasını sağlayıp projeler üretmeyi sağlayacağız” dedi.

Yeni uzman personel daha sonra Kolin Hotel’de gerçekleştirilen Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın Kalkınma Kurulu toplantısına katıldı.

GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSINA 17 UZMAN PERSONEL ALINDI
GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSINA 17 UZMAN PERSONEL ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 11:09:05
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 18:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?