4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Gökçeada'da doktor sıkıntısı

Sağlık konusunda büyük sıkıntıların yaşandığı Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'ne yeni doktor tayin edileceğinin söylenmesine rağmen ilçede görev yapan 2 doktor başka yere gönderildi. 

Gökçeada Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorlar Bekir İğneli ve Önder Ölmez'in başka yerlere tayin olduğunu belirten Gökçeada Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Bülent Aylı, "Gökçeada'da doktor ve personel ihtiyacı uzun süredir karşılanamıyor. Mecburi hizmet kapsamında Gökçeada'ya yeni atanacağı söylenen doktorlar kısa sürede gelmezse hastanede hizmetler tamamen durabilir. Gökçeada'ya doktorun yanında vasıflı ve tecrübeli personel de gelmeli" dedi.
 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın en son Çanakkale ziyaretinde doktor ve mecburi hizmet müjdesi verdiğini de belirten Aylı, "Bunun bir an önce gerçekleştirilmesini tüm Gökçeada halkı olarak bekliyoruz. Böyle giderse Gökçeada Devlet Hastanesi'nde vatandaşı tedavi edecek doktor ve personel kalmayacak. Son olarak 2 doktorun da başka yerlere tayin olmasının ardından doktor sıkıntısı had safhaya ulaştı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?