5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Gürçeşme köyünde dayanışma günü

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Gürçeşme köyünde gerçekleştirilen dayanışma gününde yapımı yeni tamamlanan düğün salonunun açılışı yapıldı. 

Törenin açış konuşmasını yapan Köy Muhtarı Mehmet Çalışkan, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Düğün salonumuzun yapımında emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Muhtar Mehmet Çalışkan’ın konuşmasının ardından Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve Müjdat Kuşku, Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz ve Biga Kaymakamı Mustafa Gündoğan kısa birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından köy meydanına yaptırılan düğün salonun kurdelesini Kaymakam Gündoğan, başkan Özkan ve törene katılan milletvekilleri birlikte kesti. Yoğun katılımın olduğu köy hayrında ünlü mevlithanlar Kur’an-ı Kerim okurken, programın sonunda yemek ikramında bulunuldu. Bu arada köye gelen vekiller halkla sohbet ederken, Balıkesir’den getirilen Karesi Mehter Takımı konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Birincisi gerçekleştirilen “Gürçeşme Dayanışma Günü”ne katılanlar ise programdan memnun kaldıklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 13:48:23
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 15:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?