5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Halk Eğitim kursları tamamlandı

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2007-2008 eğitim ve öğretim yılı yıl sonu etkinlikleri, düzenlenen karma sergi ile sona erdi. 

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen yıl sonu merkez karma sergisi ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, açtıkları kursların önemine değinerek, 1 yıl boyunca emek sarf edilerek yapılan eserlerin bu karma sergi ile beğeniye sunulduğunu söyledi. Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Hamit Saygılı ise 2007-2008 yılında müdürlük bünyesinde 87 türde 376 mesleki, teknik ve sosyal, kültürel kurs açıldığını belirterek, “Bu kurslarda toplam 6 bin 886 kişi eğitimden geçirildi. Sosyal ve kültürel etkinlikler ise toplantı, konferans, seminer, fuar, kermes, gezi ve vitrin düzenleme gibi konulardan oluştu. Bu merkez karma sergimizde de bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek hünerlerini sergileyen kursiyerlerimizin eserleri sergileniyor. 2 gün açık kalacak olan sergimizde 40 standda eserler beğeniye sunulacak” dedi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da kursların önemine değinerek,bu tür etkinlikleri desteklediklerini söyledi. 

Yapılan konuşmaların ardından Vali Orhan Kırlı tarafından serginin açılışı yapıldı ve kurslarıbaşarı ile bitirenlere belgeleri verildi. 2 gün açık kalacak sergide 40 standda yaklaşık 2 bin eser beğeniye sunuluyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?