6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Hayırseverlere plaket verildi

Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Sağlık İl Müdürü Dr. İlhan Güney, 100 yataklı ek binanın hizmete girmesinde hayırsever vatandaşların büyük yardımının bulunduğunu belirterek, "Çanakkale Devlet Hastanesi, bölgede bulunan diğer üniversite hastanelerinden daha iyi hizmet veriyor. Bu da doktorlarımızın ve diğer personelimizin azimli çalışmalarından kaynaklanıyor. 100 yataklı ek binamızın tefrişatını yapan hayırsever vatandaşlarımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Yapılacak en iyi yardım, hastane ve okullara yapılandır" dedi.

Başhekim Orhan Talu ise, ek binanın hizmete girmeden önce boş bir bina olduğunu belirterek, "Yardımsever Çanakkale halkı, birlik ve beraberlik içinde bu hastanenin tefrişatını üstlendiler. Yardımda bulunanlara buradan teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından hastaneye yardımda bulunan 66 kişiye, törenle plaketleri verildi. Törene Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, Emniyet Müdürü Orhan Okur, çok sayıda doktor ve hemşireyle hayırsever vatandaşlar ve yakınları katıldı.

AYHAN ÖNCÜ-ÇANAKKALE (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 19:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?