6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANAKKALE

Huzurevinde iftar yemeği

Çanakkale Kalkındırma ve Araştırma Derneği (ÇAKADER) Daniş Acar Huzurevi'nde iftar yemeği verildi.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale esnafına iftar yemeği veren ÇAKADER Yönetim Kurulu, geçtiğimiz akşam da Çanakkale protokolü ile siyasi ve oda yönetimlerine huzurevinde iftar yemeği verdi.

İftar yemeğinde konuşan ÇAKADER Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, huzurevinin kurulmasından bugüne Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer'in destekleriyle geldiğini belirterek, "Huzurevine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Huzurevine bağışlanan bin 100 metrekarelik arsayı kadın sığınma evi yapmayı düşündük. Belediye başkanımızla görüştük. İnşallah belediye ile birlikte kadın sığınma evini Çanakkale'ye kazandıracağız. Huzurevine kırsal kesimden de çok yardım geliyor. Kırsal kesime de yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftar yemeğine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer de huzurevinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini, huzurevlerinin yapılacak yardımlarla yaşatılacağını söyledi.

Bu arada Akçeşme Köyü halkına ve Muhtarı Ali Aksoy'a huzurevine yaptığı yardımlardan dolayı ÇAKADER adına Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer teşekkür belgesi verdi. Huzurevi yemekhanesinde verilen iftar yemeğine, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Cumhur Ersümer'in yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Belediye Başkan Vekili Sevgi Uluşal, çok sayıda bürokrat ve siyasetçi ile muhtarlar katıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 18:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?