4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

İbrahim Tatlıses izdihamı

Çanakkale'de bir mağazanın açılışına katılan İbrahim Tatlıses, izdiham sebebiyle gazetecilerle birlikte ezilme tehlikesi geçirdi. 

Aynalı Çeşme Sokağı üzerinde bulunan bir mağazanın açılışına katılmak üzere havayolu ile Çanakkale'ye gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, açılışın yapıldığı yere gelince zor anlar yaşadı. Çoğu kişinin apartmanların çatıları ile balkonlardan izlediği açılışta, izdiham sebebiyle aracından inmekte güçlük çeken İbrahim Tatlıses, bu arada kendisini görüntülemek isteyen basın mensupları ile birlikte tören alınana girerken ezilme tehlikesi geçirdi. Çanakkale'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İbrahim Tatlıses, bir konuşma yaptı. 
Atatürk'ün, "Köylü milletin efendisidir" sözünü hatırlatan Tatlıses, "Köylü olmasa sen ne yiyeceksin? O yetiştirip getiriyor ve senin önüne koyuyor" dedi. 

İbrahim Tatlıses'in konuşmasının ardından özel güvenlik birimlerinin basın mensuplarını karga tulumda bölgeden çıkarmak istemesi tepkiye sebep oldu. Basın mensupları bu durumu protesto ederek töreni yarıda bırakıp bölgeden ayrıldı.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 21:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?