4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANAKKALE

Jet berber görenleri şaşırtıyor

Çanakkale'de sakal tıraşını 50 saniyede, saç tıraşını 3 dakikada yapan berber Ali Küçümen, Guiness Rekorlar Kitabı'na aday olacak. 

Doğtaş Alışveriş Merkezi Sokağı'nda 2 yıldır faaliyet gösteren Best Erkek Kuaförü'nün işletmecisi Ali Küçümen, elinin çabukluğuyla acil tıraş olması gereken müşterilerini geri çevirmiyor. 50 saniyede sakal tıraşı yaptığını belirten Küçümen, "Kalfalık sonrası açtığım işyerimde zamanı kısıtlı olan ve çabuk tıraş olmak isteyen müşterilerimin çok olması benim elimi çabuklaştırdı. Elimi düzgün ve hızlı iş yapmaya alıştırdım. Geçen yıl bir sakal tıraşını 1 dakika 30 saniyede yapıyordum. Bu sene 50 saniyede normal bir sakal tıraşını yapabiliyorum.
Elimin hızlı olduğunu öğrenen müşterilerim buna çabuk alıştı" dedi.
 
Saç tıraşını ise 3 dakikada yaptığını söyleyen Küçümen, "Saç-sakal ve baş yıkamayı toplam 4 dakika 40 saniyede yapıyorum. Yaptığım ufak araştırmada, Türkiye'de bu hızda iş yapan berber olmadığını gördüm. Ardahan'da bir berberin sakal tıraşını 1 dakika 15 saniyede yaptığını öğrendim. Sürekli kendi rekorumu kırarak bu süreye ulaştım. Amacım Guiness Rekorlar Kitabı'na girerek, Çanakkale'yi temsil etmek" diye konuştu.
 
Müşteriler ise, bu durumun kendilerini memnun ettiğini, işini çok iyi ve hızlı yapan berber Ali Küçümen'in Guiness Rekorlar Kitabı'na çok rahat girebileceğini dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 14:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?