5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Kaçırıp öldüresiye dövdüler

Çanakkale'de, kaçırdıkları kişiyi bağ evine götürerek, sabaha kadar işkence yapıp "öldü" diye bırakan 3 zanlı yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale'nin Biga ilçesinde büfe işleten Ülfettin Dayan (41), saat 01.30 sıralarında aynı mahallede bulunan ve aralarında daha önce bir olaydan dolayı husumet bulunan 3 kişi tarafından kaçırılarak bağ evine götürüldü. 

Burada sabaha kadar hortumla ıslatılarak işkence gören şahıs, feci şekilde dövüldükten sonra 'öldü' diye bağ evinde bırakıldı. Dayağın etkisiyle bayılan ve sabah saatlerinde kendisine geldikten sonra bulunduğu yerden sürünerek dışarı çıkan Ülfettin Dayan'ı yol kenarında görenler durumu emniyet güçlerine bildirdi. Ağır yaralı olarak Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dayan, kafasına aldığı ağır darbeler sebebiyle Çanakkale Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi'ne sevk edildi. 

G.E, N.E ve R.D. isimli 3 zanlı ise polisi ve jandarma tarafından yapılan takibin ardından yakalandı. Dövdükleri şahsın üzerinden 275 YTL parayı da gasp ettikleri öğrenilen 3 kişi, Biga'da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 13:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?