5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Kale Grubu'ndan geleneksel iftar

Kale Grubu Şirketleri’nin ana kuruluşu Kaleseramik Fabrikaları’nın kuruluşundan bu yana 51 yıldır geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Fabrikalar Geleneksel İftar Yemeği” verildi. 

Çan’da Fabrikalar Havuzbaşı Tesisleri’nde verilen ve Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur ile Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur katılanlara teşekkür ederek, “Kale Grubu olarak bu yıl 51’inci yılımızı kutladık. Eskiden böyle yemek salonlarımız yoktu. İftar sofralarımızı çınar yapraklı çadırlarda açıyorduk. Adını şehitler diyarı Çanakkale’den alan Kale Grubumuzda emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi. 

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Elik’in yemek duasını yaptırdığı iftar yemeğinde Fabrikalar Havuzbaşı Tesislerinin kapalı mekanının yanı sıra bahçesi de tıklım tıklım doldu. Yemeğe Çanakkale Valisi Orhan Kırlı ile eşi İnciser Kırlı, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve Müjdat Kuşku, Çan Kaymakamı Hasan Gözen, Çan Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, Çanakkale İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Tezcan, Kale Grubu Şirketleri Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Fabrikaları Genel Müdürü Remzi Gula ile Kale Grubu Şirketleri’nin müdür ve yöneticileri, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda devlet erkanı katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 14:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?