5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Kardeş Belediye Başkanları buluştu

Çanakkale merkeze bağlı Kepez belde belediyesi ile aynı ismi taşıyan Antalya Kepez Belediye Başkanları Çanakkale’de bir araraya geldi. 

Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerine katılmak üzere Edirne’ye giden Antalya Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, geni dönüşte Çanakkale’ye gelerek Kepez Belediye Başkanı İsmail Yaşar Oğuz’u ziyaret etti. 

Başkan Oğuz, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antalyalı Belediye başkanlarımızın sırf bizi ziyaret amacıyla Çanakkale’ye gelmeleri bizlere onur verdi. Bu ziyaretin bizi çok mutlu ettiğini özellikle belirtmek isterim” dedi. 

Başkan Öner’de, “Çanakkale’de bir kardeşimiz varken ve buraya kadar gelmişken onu görmeden dönmek istemediğimiz için kendisini ziyarete geldik. Bu ziyaret onu mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu etti” dedi. 

Sohbet sonrasında Antalya Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Başkan Oğuz’a kendi derlediği kitap ve işlemeli duvar saati hediye ederken, Başkan Oğuz’da her iki belediye başkanına Çanakkale albümü hediye etti. 

Bilindiği gibi Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Belediyesi ile 2001 yılında kardeş belediye anlaşması imzalamışlardı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 16:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?