5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Kardeş katili tutuklandı

Çanakkale'nin Ecebat ilçesinde baltayla öldürdüğü kardeşinin başını kesip, cesedini 40 gün boyunca parfüm sıkarak saklayan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Ali Şefikbey Sokak'ta annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen S.O.I. (22), gece geç saatlerde eve geldi. Öz kardeşi G.I.'yı (20) yatakta uyurken gören zanlı, balta ve kaldırım taşıyla kardeşini öldürdü. Kardeşinin cesedini battaniyelere sarıp 40 gün saklayan zanlı, her gün 1 YTL'ye parfüm alarak kokmasın diye cesede sıktı. Ayda bir aileye erzak, kardeşlerine para yardımı yapan abla ve eşi, küçük kardeşleri G.I.'yı uzun süre ortalıkta görmeyince eve ziyarete geldi. Durumdan şüphelenen abla, polise ihbarda bulundu. 

Savcılıktan alınan arama kararıyla eve giden polisleri karşısında görünce heyecanlanan S.O.I., kardeşini öldürdüğünü itiraf etti, daha sonra yerden kaptığı mala ile polislere saldırmak istedi. S.O.I., kardeşinin kesik kafasını polise teslim ettikten sonra televizyon başına geçip kola içmek istedi. Zanlıyı gözaltına alan emniyet kuvvetleri, S.O.I.'yi Eceabat Adliyesi'ne sevk etti. Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alının zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 13:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?