2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Kemerli milletvekili aday adayı

ESKİ BİGA BELEDİYE BAŞKANI KEMERLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Eski Biga Belediye Başkanı Şükrü Kemerli, CHP Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili basın toplantısı yaparak CHP Milletvekilliğine aday adayı olduğunu söyleyen Şükrü Kemerli, “Milletvekili seçildiğimde kesinlikle konu mankeni gibi olup, pasif kalmayacağım. Çanakkale’yi temsil ettiğimi, beni bunun için seçtiğinizi unutmayacağım. Milletvekilliğine meslek haline getirmeyeceğim. Ülkemin ve Çanakkale’min menfaatlerini en önde tutacağım” dedi.

Şükrü Kemerli, milletvekili seçilmesi halinde kendisine herkesin ulaşabileceğini de belirterek, “Belediye başkanlığımda olduğu gibi kolay ulaşabileceğiniz bir milletvekili olacağım ve Çanakkale milletvekili olarak devamlı aranızda bulunacağım. 4 yıl sonra milletvekilliğine tekrar aday olup olmayacağıma sizler karar vereceksiniz. Tüm dünyanın görmek istediği bir bölge yaşamaktayız. Atamız önderliğinde kahraman askerlerimiz ile gerçekleştirilen Anafartalar Muhabereleri’nin yaşandığı bu yerleri tüm dünya görmek istiyor. Ancak havayolu, karayolu ve denizyolu olmak üzere belediye başkanlığındaki tecrübemle, Çanakkale bölgesinin tüm sorunlarını gidermek için çalışacağım” dedi

Şükrü Kemerli kimdir ?

İlk,orta ve liseyi Biga’da okudu. 1975 yılında İstanbul İktisadi ilimler Akademisi İşletme bölümünden mezun oldu. 1989 yılında Biga Belediye Başkanı seçildi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem belediye başkanlığıyaptı. Evli 2 çocuk babası.

ESKİ BİGA BELEDİYE BAŞKANI KEMERLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 15:24:05
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 16:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?