2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANAKKALE

Klasik otomobiller Çanakkale'de

KLASİK OTOMOBİLLER ÇANAKKALE'DE

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin düzenlediği etkinlik kapsamında bir araya gelen klasik otomobil sahipleri, İstanbul'dan başlattıkları gezi kapsamında araçlarıyla Çanakkale'ye ulaştı.

1950 ila 1970 modelleri arasında değişen klasik araçlarıyla sabah saatlerinde konvoy halinde İstanbul Mahmutbey gişelerinde bir araya gelerek yola çıkan ekip, saat 17.00 sıralarında Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında alana giren 30 klasik otomobil, Çanakkalelilerin büyük beğenisini topladı. Vatandaşlar, araçların başında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Zaman zaman araç sahiplerine sorular sorarak bilgi alma fırsatı da bulan Çanakkaleliler, renkli görüntülerin oluştuğu etkinlik sebebiyle İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği yetkilileri ile emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ettiler.

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkan Yardımcısı Serkan Okay, derneğin düzenlemiş olduğu faaliyetler içinde senede bir kez uzun yol gezileri düzenlediklerini belirterek, "Dernek üyeleri olarak sabah saatlerinde yaklaşık 30 araçla İstanbul'dan yola çıktık. Amacımız, klasik otomobilleri günümüz koşulları altında yaşatarak geleceğe taşıyabilmek. Bugün Çanakkale'ye ulaştık, yarın da Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki şehitlikleri ziyaret edeceğiz" dedi.

KLASİK OTOMOBİLLER ÇANAKKALE'DE
KLASİK OTOMOBİLLER ÇANAKKALE'DE
KLASİK OTOMOBİLLER ÇANAKKALE'DE
KLASİK OTOMOBİLLER ÇANAKKALE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 18:20:00
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 23:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?