3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANAKKALE

Küçükkuyu kameralarla gözetlenecek

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi, hırsızlık olaylarına karşı kameralarla gözetlenecek.
 
Belde esnafının katılımıyla halk kütüphanesinde gerçekleşen toplantıda söz alan Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özkan Altıner, "Küçükkuyu'da yaşayan vatandaşlarımızın daha huzurlu olması ve güvenlik önlemlerini konuşmak için tertiplediğimiz bu toplantıda beldemizi gözetlemek, beldeye girip çıkan kişi ve araçları kontrol altına alabilmek için birçok ilçe ve belde gibi biz de Küçükkuyu'ya kamera sistemi kurmayı düşünüyoruz. Bu kamera sisteminin kurulduğu diğer yerlerde olaylar büyük ölçüde azaldı" dedi.
 
Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy ise, "Seyyar satıcıları, özellikle kapı kapı dolaşıp mal satmak isteyen şahısları kontrol altına almak istiyoruz" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından bir komite oluşturulup çalışmalara başlanması kararlaştırıldı. Başkanlığını Yusuf Aksoy'un yapacağı komitede Jandarma Karakol Komutanı Ahmet Koyuncu, Akın Özdemir, Mualla Tuncel, Mehmet Kaçan, Tuncay Güneri ve Mehmet Ok yer alacak.
 
Toplantıda Küçükkuyu Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Koyuncu, beldedeki asayiş hakkında bilgi verirken, kamera sisteminin belde için çok yararlı olacağını vurguladı. Toplantıya Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi sıfatıyla katılan Ali Rıza Albayrak ise sistem için 10 bin YTL bağışlayacağını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 16:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?