5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Lapseki kiraz festivaline hazırlanıyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleştirilecek “23. Geleneksel Kiraz Festivali ve 1. Kiraz Çocuk Festivali “16-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 

Festival ile ilgili açıklamalarda bulunan Lapseki Belediye Başkanı Kamil Özer, bu yıl ilk kez çocuklara yönelik bir festival etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Çocuk şenliğimiz 16 Haziran pazartesi günü saat 14.00’de başlayacak. Saat 16.00’da ise festivalimizin açılışı gerçekleştirilecek. Yapılacak konuşmaların ardından ise gece sürpriz sanatçıların katılımı ile eğlence düzenlenecek. Bu eğlencemizde protokol ise çocuklardan oluşacak. Çocuklar tarafından barışa ve özgürlüğe fener uçurulmasının ardından o geceki etkinlik sona erecek” dedi. 

Belediye Başkanı Kamil Özer, 17-18-19 ve 20 Haziran tarihlerinde de gerçekleştirilecek etkinliklerde ağırlıklı olarak çocukların ön plana çekildiğini belirterek, “Bu kapsamda palyaço ve animasyon gösterileri, yelken yarışları, açık alan minder yarışları yapılacak. Milli Piyango’nun 19 Haziran çekilişi ise saat 21.00’den itibaren ilimizden gerçekleştirilecek. Murat Göğebakan ve İntizar’ın katılacağı bu çekiliş oldukça eğlenceli geçecek. 20 Haziran Cuma günü ise ilçe hayrımız yapılacak. Çiftçi eğitim seminerleri ile devam edecek festivalimiz gece yapılacak konuşmalarla sona erecek” dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 09:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?