5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

MHP'de yerel seçim heyecanı

MHP Çanakkale il ve ilçe teşkilatları yerel seçim hazırlıklarına bilimsel bir anket çalışması ile hazırlanıyor. 

Gelibolu'da düzenlenen iftar yemiğinde bir konuşma yapan MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz seçim hazırlıkları konusunda güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Çanakkale tarihinde görülmemiş bir şekilde yerel seçim hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Milletimizin önüne güzel bir vitrin koymak için çalışmalarımız sürüyor. 

İl başkanlığımız tarafından yapılan bilimsel bir anket çalışması ile Çanakkale halkının sorunlarını kendi ağızlarından öğrenerek, bu konuda üzerimize düşenleri yapma konusunda kendilerine taahhütte bulunuyoruz. Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi. 

MHP Çanakkale İl Başkanı Rıdvan Uz ise yerel seçimlere bilimsel bir anket çalışması ile hazırlandıklarını ifade ederek, “72 sorudan oluşan ankette sadece düz sorular ve cevaplar bulunmuyor. Çapraz sorular ile de vatandaştan birebir Çanakkale’nin sıkıntılarını belirleyerek bunları gidermek için gerekli çalışmaları projeler ile Çanakkale halkının önüne çıkarmayı planlıyoruz” dedi. 

Uz, bilimsel anketin hazırlanması noktasında üniversite ile iletişime geçtiklerini ve Sosyologlardan yardım aldıklarını da belirterek, “Ankette yer alan soruları sivil toplum örgütleriyle de paylaştık ve soruları cevaplandırmalarını istedik. Yapılan anket çalışmasında Çanakkale’deki vatandaşların hangi konularda sıkıntı çektiklerini öğrendik. Biz bu anket çalışması sonucunda elde ettiğimiz bilgiler ile vatandaşların sıkıntılarını giderecek projelerimizi de hazırladık. Vatandaşların neler istediğini, ne gibi beklentilerde bulunduklarını biliyoruz ve bunlar içinde gerekli projelerimizi yerel seçimlerde açıklatacağız. MHP olarak yaptığımız bu bilimsel çalışmayı seçimlerinden ardından üniversiteyle de paylaşacağız” dedi. 

Uz, yapılan çalışmaların il merkezi ile sınırlı kalmadığını, ilçe teşkilatlarında da güzel çalışmalara imza attıklarını da belirterek, “Aday konusunda hiçbir sıkıntımız yok. MHP tarihinde hiç olmadığı kadar, yerel seçimlere hazırlıklı. MHP kadar çalışan bir teşkilat bulunmamakta. Çalışmalarımıza yaklaşık 3 ay öncesinde başladık ve bunu Çanakkale merkezi ile ilçelerinde sürdürüyoruz” dedi. 

Düzenlenen iftar yemeğine Evreşe Belediye Başkanı Fedayi Gür, Bolayır Belediye Başkanı Ferit Erdoğan ve eski Gelibolu Belediye Başkan Yardımcısı Recep Omaç da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?