30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Minikler Futbol Şampiyonası

Türkiye Minikler Futbol Şampiyonası 1. etap final müsabakasında rakibi Manisa Turgutluspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, 2. etap müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Çanakkale 18 Mart Gençlik Stadı'nda oynanan final müsabakasında rakibi Manisa Turgutluspor'a oranla daha atak bir futbol sergileyen Fenerbahçe, ilk yarıyı 27. dakikada İbrahim'in serbest vuruştan attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 37. dakikada Mir Kamil Haşimli'nin attığı golle durumu 2-0 yaptı. Sıcak hava sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşayan oyuncular, bir yandan rakipleri ile mücadele ederken diğer yandan da sıcak havayla mücadele etmek zorunda kaldı.

Maçın bitiş düdüğüyle sahadan 2-0 ayrılıp 1-3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2. etap maçlarına katılma hakkını elde eden Fenerbahçeli minikler, galibiyeti birbirlerine sarılarak kutladı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Antrenörü Hüseyin Dalgıç, Uzunköprü, Lüleburgaz, Balıkesir Başakspor ve ardından da Manisa Turgutluspor'u yenerek 2. etap maçlarına katılma hakkını elde ettiklerini belirterek, "Bütün oyuncularımı kutluyorum. Çok güzel maçlar çıkardılar. Rakibimiz Turgutlspor da çok iyi bir rakip. 2. etap müsabakalarında da başarıyla mücadele edip finallere çıkmak istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 14:12:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?