5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Miniklerden piyano ve keman resitali

Keman ve piyano sanatçısı Zaretta Koray”ın kurucusu olduğu Aida Müzik Merkezi”nin 12. yıl sonu resitali ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi”nde gerçekleştirildi. 

Aida Müzik Merkezi”nde piyano ve keman eğitimi alan 6-16 yaş grubu öğrencilerin yıl sonu resitalinde solo ve eşlikli olarak verdikleri konser izleyicilerin büyük beğenisini toplarken, izleyenler minik sanatçıları dakikalarca alkışladı. 

Çanakkale Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte TRT İzmir TV’de Klarnet Sanatçısı olarak görev yapan Ömer Urşanov da sahne alarak Zaretta Koray'ın piyanosu eşliğinde klarnetiyle klasik eserler seslendirdi. Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Muharrem Erkek”in de katıldığı resitalde bütün öğrencilerin konser sonunda ellerinde çiçekleri ve başarı belgeleriyle sahnede aileleriyle birlikte bu anın sevincini yaşaması herkesi duygulandırdı. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Muharrem Erkek, Çanakkale’de özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen çağdaş klasik müzik eğitiminin önemine değinerek, bu konuda emeği geçenleri kutladı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 13:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?