5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Motosiklet denetimlerine hız verildi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde trafik ekipleri motosiklet denetimlerine hız verdi. 

Çan Emniyet Müdürü A. Kemal Yurttaş, trafik denetimlerinde amaçlarının sürücülere ceza kesmek olmadığını belirterek, “Bu tür denetimlerde sürücülere eğitici bilgiler vererek kurallara uyulmasını sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda da ilk etapta trafik denetimlerine motosikletlerden başladık. Denetimlerimizde öncelikle plakasız motosikletler ile kasksız sürücüleri kontrole başladık. Kasksız, plakasız ve ruhsatsız motosikletlere ilk önce uyarıda bulunuyoruz. Aynı suçun tekrarı halinde ise cezai işleme gidiyoruz” dedi.

Trafik kurallarına uyulmasının hayat kurtardığına da dikkati çeken Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kuralların hem sürücüler hem de yayalar için önemli olduğunu sözlerine eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 19:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan uysalgil IP: 88.243.156.xxx Tarih : 15.08.2008 19:16:33

ÇANAKKALE EZİNEDENİM BEN BEN DE CEZA YEDİM ÖNCE UYARDILAR SALLAMADIM Bİ DAHA GENE YAKALADILAR CEZAYI YEDİM 600 YTL 15 GÜN İÇERİSİNDE ÖDERSEN 450 YTL DERİM Kİ HERKES TRAFİK KURALLARINA UYSUN BEN UYUYORUM ARTIK PLAKAM DA VAR KASKIMDA 1 AY SONRA A2 DE ALCAM TAMAM ARTIK KİM TUTAR BENİ AÇIK SÖLEMEK GEREKİRSE AMA GENE DE HERKES TRAFİK KURALLARINA UYALIM DERİM. KOYDUM