5
Mayıs
2024
Pazar
ÇANAKKALE

Mustafa Sandal konserinde izdiham

Turkcell Muhabbet kart turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Mustafa Sandal, baba olduktan sonra ilk konserini Çanakkale’de verdi. 

Yoğun kalabalığın yaşandığı konser alanında izdiham sebebiyle Çanakkaleliler zor anlar yaşarken, ünlü sanatçı yeni baba olmanın heyecanıyla sık sık yeni doğan oğlu hakkında görüşlerini dile getirdi. 

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen konseri izlemek için erken saatlerden itibaren bölgeye akın eden Çanakkaleliler ilk olarak "Grup MP3"ün şarkıları ile neşeli anlar yaşadı. Ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Mustafa Sandal, 1,5 saat boyunca Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun kalabalık sebebiyle Demircioğlu caddesinde trafik güçlükle ilerlerken, arabalı vapurdan inen araçlardaki vatandaşlar da bu neşeli ana ortak oldu. Baba olduktan sonra ilk konserini Çanakkale’de verdiğini belirten Mustafa Sandal, “Buradan bir mutluluğumu da sizinle paylaşmak istiyorum. Baba olduktan sonraki ilk konserimi Çanakkale’de veriyorum. Bu çok güzel bir duygu. Şimdi burada konser verirken diğer yandan da minik oğlumun uyuyup uyumadığını, karnını doyurup doyurmadığını düşünüyorum. Gerçekten çok değişik duygular içindeyim” dedi. 

Mustafa Sandal ve Emina Türkcan çiftinin 8 Ağustos 2008 günü bir oğlu olmuş ve adını da Yaman koymuşlardı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 09:16:57
Güncelleme :19 Ağustos 2008 Salı 09:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?