30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Öğrenciler baharı coşkuyla karşıladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniverksitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksek Okulu Kültür ve Sanat Topluluğu (KST) tarafından “Geleneksel Bahar Şenliği” düzenlendi.

Her yıl düzenlenen “Yenice Meslek Yüksekokulu Bahar Şenlikleri” bu yılda birbirinden güzel ve eğlenceli organizasyonla gerçekleştirildi. Bu yıl sekizincisi düzenlenen bahar şenliğine her zaman olduğu gibi Yenice MYO Mezunlar Birliği’nin organizasyonu ile geçmiş yıllarda mezun olan öğrenciler de katıldı. Birbirinden ilginç eğlenceli ve coşkulu aktivitelerden oluşan şenliklerde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Etkinlik kapsamında Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından mezun öğrencilere okul bahçesinde kahvaltı ikram edildi. Kahvaltının ardından program, yıl içerisinden çeşitli aktivitelerde başarılı olan öğrencilere, öğretim görevlilerine ve okula destek olan esnaflara ödüllerinin verilmesi ile başladı. Ödül törenin ardından KST Dans Grubu ve Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sundu.

Gösterilerden sonra öğrenciler arasında Yenice MYO’ya özel geleneksel “Antik Çağ Olimpiyatları” düzenlendi. Antik Çağ Olimpiyatları kapsamında halat çekme, yoğurt yeme, kaşıkla yumurta taşıma ve çuvalla yarış gibi birbirinden ilginç ve eğlenceli yarışmalar yapıldı. Yarışmaların ardından dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Kültür ve Sanat Topluluğu Danışmanı Gülcan Kandemir ve Başkanı Ercan Ertan’ın organize ettiği şenlik KST müzik grubunun konseri ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 12:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?