30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Öğrenciler hastane temizledi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri temizlik işçileri de katkılarıyla ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde temizlik yaptı.

Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, yaptıkları etkinlikle sosyal sorumluluk anlamında üniversite hastanesine bir nebze olsun katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin aktif, duyarlı, mütevazi olmalarını önemsiyor onları bu noktada yetiştiriyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin toplumun sorunlarına duyarlı, o sorunlara kayıtsız kalmayan ve bulunduğu yerde bir taş üstüne bir taş daha koyan öğrenciler olarak yetişmesini arzu ediyor. Bu anlamda bugün hastanede bu çalışmayı yaptık. Hastaların dertlerini dinledik, daha temiz bir hastane için katkı sunduk” dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler ise böyle bir çalışmada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kordonda dolaşmak veya eğlence yerlerinde gezmek yerine toplum için bir şeyler yapmaktan haz duyduklarını belirttiler. Hastanede tedavileri süren öğrenciler ise yapılan çalışmayı anlamlı bulduklarını kaydederek böylesine gençler yetiştiren bir üniversitenin varlığından mutluluk duyduklarını söylediler. Hastane görevlilerinin ve en fazla temizlik işçilerinin beğenisini kazanan etkinlik sonrasında programa katılan öğrenciler hepbirlikte hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliklerini noktaladılar.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 16:53:03
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 18:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?