30
Nisan
2024
Salı
ÇANAKKALE

Okul aile birliğinden öğrencilere jest

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRENCİLERE JEST

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi programında görev alan Anadolu Lisesinden 45 öğrenci ile programda görev alan öğretmenlere okul aile birliği tarafından yemek verildi.

Yemekte konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Gamze Korkmaz, 18 Mart tarihinde öğrencilerin Biga’da güzel bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz burada çok emek sarf ettiler. Bu yemek bu emeklerinin karşılığı olamaz ama, bizlerde hem onlarla vakit geçirmek, hem de bu başarılarını kutlamak amacıyla yönetim kurulu üyesi arkadaşım Gülin Ergün ile beraber bu yemeği düzenledik” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Koroz ise yaptığı konuşmada programda görev alan öğrencilerin hepsini kutladığını belirterek, “Çok güzel bir program gerçekleştirdiler. Ayrıca programda görev alan öğretmen arkadaşlarımı da kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yemeğe Biga Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Koroz, Edebiyat Öğretmeni Vahit Yıldız, Müzik Öğretmeni Oylum Karak ve İngilizce Öğretmeni Seda Kuzucu ile öğrenciler katıldı.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRENCİLERE JEST
OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRENCİLERE JEST
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 09:30:04
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 09:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?